Norsk Chihuahuaklubb

Informasjon om mestvinnerlistene 2016!

Mestvinnerlister og Rosetter 2016!!

FRIST for innsendelse er 10 januar 2017!

Det skall hvert år sende inn resultater for valp, veteran, avl og oppdrett. Dersom du ikke sender inn disse resultater til klubben selv, kommer du dessverre ikke med på mestvinnerlisterne.
For utstillingsåret 2016:
Sende mail med emne ” utstillingsresultat 2016” til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. I denne mailen ønsker vi følgende opplysninger:

Valp, Veteran, avl og oppdrett:
- Hundens stamtavlenavn
- Reg nr
- Kjønn samt hårlag
- Eiers navn
- Oppdretters navn
- Dommer
- Sted
- Plassering
- Antallt stillte ( alltså antall møtt opp IKKE påmeldt)

NB!
*For Oppdrett- o gavelsklasser ønskes også en oversikt over det totalle antall HP man fått i løpet av året.

*Det er KUN de beste 5 resultaten for 5 forskjellige dommere som teller. Det gjeller KUN Norske utstillinger. *Dem klubben sponser trenger dere ikke bestille.

*Husk å sende med antallet hunder som sammlet poen for deres oppdretterklasse eller avelsklasse:

"Hvis en hund av eget oppdrett plasserer seg i BHK/BTK på offesielle utstillinger i Norge, gis 2 ekstrapoeng. Dette gjelder alle offisielle utstillinger, og ikke kun de utstillingene man stiller oppdretterklasse. Hver enkelt hund kan maks samle 4 poeng, og man kan maks samle poeng fra 10 forskjellige hunder. Dette betyr at man totalt har mulighet til å få 40 ekstrapoeng. For å være med på Mestvinnerlisten for oppdrett, må man ha stilt en oppdretterklasse minimum 1 gang med HP. Ergo man kan ikke kun samle poeng fra egenoppdrettede hunders plasseringer i BHK/BTK. Øvrige hunderne som sammler poeng til opdrette må være fra samme hårlag som klassen."


FRIST for innsendelse er 10 januar 2017!

Mestvinnerrosetter 1-10 går til valper, voksne, veteraner, samt avls og oppdretterklasser.
Klubben sponser rosetter for de valper, voknse, veteraner samt avls og oppdretterklasser som er medlemmer av klubben.

For bestilling send mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. før 1 mars 2017. Prisen (inkludert porto) pr rosett for ikke medlemmer er 350kr.
Beløpet overføres til kontonummer 1503.14.90232 innen overnevnte frist.
Husk å merk betalingen med navn på hund, avels klasse eller oppdrett.

I år deler vi ut rosetterne på årsmøtet (årsmøtet 2017), dem som ikke har anledning til å hente der vill få den tilsent per post. (etter møtet)

 

Norsk Chihuahuaklubb

Top Desktop version