Norsk Chihuahuaklubb

Velkommen Camilla til avlsrådet!

Styret vil presentere og ønske Camilla Mikkelsen velkommen til vårt avlsråd!

Hovedoppgaven til avlsrådet er å være til stede for klubbens medlemmer og svare på henvendelser via  e-post angående ulike problemstillinger innen avl, sykdom, foring, valg av hannhund,hjelp med kombinasjoner & stell av pels.. For å komme i kontakt med oss kan du sende en e-post til (Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

"Hei, Camilla mikkelsen heter jeg, 29 år gammel - bosatt på Gjøvik sammen med samboer og vår datter som snart er 3 år. Jeg kjøpte min første chihuahua for snart 10 år siden, før da hadde jeg en schæfer jeg trente noe lydighet med. Har de siste årene drevet aktivt med utstilling, både innenlands og utenlands - noe jeg synes er utrolig morro.

Jeg har alltid vært interessert i genetikk og avl, og studerte blant annet biografi på skolen. I ettertid har jeg gått både Oppdretterskolen trinn 1 og 2, Paw Peds Education VG1 og VG2, Kynologikurs mm - samt flere kurs mer relevant for chihuahua. Jeg er i tillegg utrolig heldig som har flere mentorer som har flere årrekker med erfaring innenfor rasen. Synes genetikk og avl er utrolig spennende, og søker stadig ny erfaring og informasjon.

Hadde mitt første kull for snart 7 år siden, og har siden da jobbet aktivt for å forbedre rasen. Blir kanskje til tider en smule overengasjert, og håper jeg kan få utnytte muligheten gjennom avlsrådet til å lære enda mer.

Hilsen Camilla"

Norsk Chihuahuaklubb

Top Desktop version