Norsk Chihuahuaklubb

Nye Mestvinnerlister!

Sist styremøte 26/11- 2017 diskuterte styret muligheten for nye mestvinnerlister og kom frem til at dette er positivt for rasen og at vi ønsker fremheve andre konkuranser som rasen deltar i. Det blev derfor beslutet at fra 01.01.2018 vil vi innføre nye mestvinnerlister, det vil si at første premieutdeling blir på årsmøtet 2019.

Dem nye mestvinnerlistene blir:

Mestvinnende Chihuahua i Agility

Mestvinnande Chihuahua i LP

Mestvinnande Chihuahua i Rallylydighet

Mestvinnande Chihuahua i Blodspor

Mestvinnande Chihuahua i Weight Pull

Mestvinnande Chihuahua i Freestyle/HTM

Det blir alltså seks nye mestvinnerlister att konkurrere om i 2018! 

 

I den anledning vil det også bli opprettet en ny Facebook side for dette,  samt det vil komme en egen side med "Aktiv Chihuahua" på hjemmesiden. Dette er under arbeid og vil forhåpningsvis vara klart til årsskiftet, det vil på desse sider annonseres regler og poengsystem. På Facebook siden vil det være anledning til å dele dine aktiviteter med andre. Allerede i kommende nummer av Chihuahuaposten er der en ny spalte "Aktiv Chihuahua", vi håper våre medlemmer vil benytte seg av denne og sende inn massa resultater fra konkurranser til denne spalten. 

Styremedlem og sekretær i klubben Tone Hellvin, har ansvaret for desse lister og en ny mail er oppdrettet: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

 

Styret håper dette vil bli godt mottatt og at dette er noe som vil glede mange medlemmer! 

 

Bilde av Frida Magnus med hunden Chanaira's Funny Bunny 

Fotograf: Hanne Mari Skappel 

 

Norsk Chihuahuaklubb

Top Desktop version