Norsk Chihuahuaklubb

Valget 2012

Det er igjen tid for å begynne å tenke på valg av nye styremedlemmer til Norsk Chihuahuaklubb.

Årsmøtet og valget avholdes 3. juni 2012 i forbindelse med Norsk Kennel Klubs utstilling i Drammen.

Det skal velges en ny leder, 2 styremedlemmer og 2 varamedlemmer, i alt 5 personer.I tillegg skal det velges en revisor, en vararevisor og en valgkomité bestående av 3 medlemmer og 1 vara.

Valgkomitéen oppfordrer alle medlemmer til å sende inn forslag på kandidater til alle vervene.

Vi ønsker at de foreslåtte kandidatene representerer begge kjønn, kommer fra forskjellige deler av landet og innehar variert kunnskap og bakgrunn. Kandidatene må være medlemmer av Norsk Chihuahuaklubb.

Frist for innsending av forslag er søndag den 31. mars 2012.

Dersom det blir sendt inn forslag til kandidater, vil det bli mulig å sende inn forhåndstemmer for de medlemmene som ikke har anledning til å delta på årsmøtet. Frist for innsending av forhåndsstemmer er lørdag 26. mai 2012.

Norsk Chihuahuaklubb vil sende ut valglisten og stemmesedler i god tid, til alle klubbens medlemmer. Kun medlemmer av Norsk Chihuahuaklubb har anledning til å sende inn forslag til kandidater og til å stemme ved valget.

 

Om du har spørsmål angående valget, send e-mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 
Vennlig Hilsen Valgkomitéen

Linn Hege Tversland, Anette Johansen, Cecilie Skalleberg.

 

Norsk Chihuahuaklubb

Top Desktop version