Norsk Chihuahuaklubb

Nytt fra utstillingskomitéen

Kjære medlemmer!

NChk’s entrer sitt 3 år som selvstendig klubb, og vi har mange planer for 2012. Fjoråret gav oss mange utfordringer, men vi nærmer oss målet med å utarbeide en stabil utstillingskomitè som kan stå for klubbens utstillinger i tiden fremover. Vi er i full gang med planleggingen av utstillinger både for dette året og 2013, og gleder oss til å arrangere klubbens utstillinger!Mestvinnerlistene
Utregningen av mestvinnerlistene for 2011 er ferdig. Du vil finne resultatene i Chihuahuaposten nr.1, 2012.
Vi vil gratulere alle som hevdet seg i ringen og plasserte seg på listene.

Dobbelutstilling på Hadelandglassverk
23 og 24 Juni i år avholder vi en dobbelutstilling på Hadelandglassverk i samarbeid med NMHK avd. Oslo-Akershus. Vi er godt på vei med planleggingen av det praktiske rundt denne utstillingen. Annonse for utstillingen befinner seg i Chihuahuaposten nr. 1, 2012.

Rasespesialen 2012
Rasespesialen skal avholdes Lørdag den 18. August i Oslo.
Vi gjentar fjordårets suksess og arrangerer spesialen samme helg som Nkk Bjerke. Det blir derfor igjen en helg med to muligheter for storcert.
Spesialen avholdes på Bogstad Gård og årets dommere er Samuel Carlid (LH), Annaliisa Heikkinen (KH), og Arne Foss (valper).
Også denne utstillingens annonse kan du finne i Chihuahuaposten nr. 1, 2012.

Dette blir klubbens andre egenarrangerte Rasespesial, og vi ser veldig frem til dette. Vi har lagt ned mye arbeid i planleggingen av denne utstillingen, men har fortsatt mye jobb forran oss. Vi håper på like stort oppmøte i år som i fjord. Mange har kanskje allerede planlagt å ta turen?
Planlegger du overnatting under utstillingen kan disse stedene benyttes:
Bogstad Camping: Leie av hytte eller plass til campingvogn/bobil
Ekeberg Camping: Leie av plass til campingvogn/bobil.
Bjerkebanen (I regi av NKK): Leie av plass til campingvogn/bobil.
Rica Hotell: Hotell med mulighet for hund.
- Det er selvfølgelig mange andre alternativer for overnatting å finne på nettet.

Kunne du tenke deg å bidra til fellesskapet?
Det kreves arbeidskraft når man skal arrangere utstillinger.
Vi er 5 jenter som med hjelp av Ståle Myrvold, tar oss av planleggingen av klubbens utstillinger. Men på selve utstillingsdagene kreves det mer enn hva vi 5 kan gjennomføre alene. Hvis du kunne tenke deg å være med å bidra til at våre utstillinger blir en suksess, hadde vi satt stor pris på dette. Arbeidsoppgavene kan bestå i alt fra å være parkeringsvakt, sette opp premiebord, levere mat til dommerne, sitte i sekritæriatet, rydde, stå i kantine osv. Kunne du eller noen av dine familiemedlemmer tenke seg å bidra med noe av dette i 2012? I så fall er du hjertelig velkommen til å sende en e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Nytt medlem av utstillingskomitèn
Hilde Carlsson har nå blitt med i komitèn. Hilde har god erfaring innen arrangering av utstilling, og vi setter stor pris på å ha et arbeidsjern som henne med på laget!


Utstillingskomitéen ønsker alle lykke til i ringen i 2012.
Måtte det nye året bringe alle glede, både i og rundt utstillingsringen vår :o)

Norsk Chihuahuaklubb

Top Desktop version